(c)Juliane Schütz
MusicWorkshop Thu 16 Mar 2023 20:30

Walter Jr. / Kit Downes

(c)Juliane Schütz

time schedule

  • 20:00 doors
  • 20:30 walter jr.
  • 21:30 kit downes / ENEMY

walter jr.

Saxen - Elias Nieuwejaers, Adia Vanheerentals
Piano - Flor Wellens
Gitaar - Alessio Santoliquido
Bas - Toon Rumen
Drums - Sam Hinnekens

Walter Jr., dat is een internationale naam met faam en een ensemble van jong Belgisch jazztalent. Voor deze editie wordt Kit Downes de internationale coach. Hij wordt geïnviteerd om twee dagen te werken met een combo van studenten aan het Conservatorium Antwerpen's Avonds speelt deze jonge band een openingsset en warmt zo het podium op voor Kit Downes' ENEMY.

kit downes' ENEMY

Kit Downes - piano
James Maddren - drums
Roger Kintopf - bass 

ENEMY are the joint forces of Kit Downes and long-time collaborators Roger Kintoph on bass and James Maddren on drums. After their last cd 'Vermillion' on the renowned ECM label, ENEMY are now experimenting with new musical material for an upcoming record for WeJazz. Walter is very excited to invite Downes for a coaching of young jazz students of the Conservatory of Antwerp, and of course to present this international piano trio at the closure of two days of intensive work.

Tickets

In collaboration with

 

Watch