(c) Claudia Ignoto
Music Fri 29 Oct 2021 20:00

The Monkey And The Monk / Augusto Pirodda Septet

(c) Claudia Ignoto

time schedule

  • 20:00 doors
  • 20:30 concert

the monkey and the monk

De laatste week van oktober wordt Walter volledig gereserveerd voor het nieuwste project van Augusto Pirodda: “The Monkey and The Monk // Concert for Jazz Septet in Three Movements”. Samen met life long companions en nieuwe partners Lynn Cassiers, Laurent Blondiau, Ben Sluijs, Sam Comerford, Manolo Cabras en Marek Patrman werkt Pirodda zijn 'jazz concerto' uit, een concertprogramma in drie delen. Elk deel is een korte suite van verschillende composities die in elkaar overvloeien. Het septet wordt een verzameling combo's, van solo over duo's en trio's tot de volledige band. “The Monkey and The Monk” weerspiegelt de innerlijke wereld van Pirodda, het is een uitbreiding van zijn solowerk naar een uitgebreid septet. In Walter wordt de muziek voor het eerst live aan een publiek voorgesteld. Later dit jaar duikt het zevental in de studio voor een dubbel lp die in het voorjaar van 2022 verschijnt bij El Negocito Records.

practical info

Vanaf 15 oktober zijn bezoekers van cultuurhuizen verplicht om hun Covid Safe Ticket te tonen bij binnenkomst van de zaal. Ook bij Werkplaats Walter zijn we verplicht om uw CST te vragen. Eens in de zaal is het dragen van een mondmasker of het houden van afstand niet langer verplicht, maar uiteraard wel toegelaten.

The entrance is free, but we kindly ask you to make a reservation in order not to exceed the maximum capacity.

Tickets

 

Watch

Listen