copyright Katharina Huber
Music Sat 23 Oct 2021 20:00

2 solos / Cesar De Sutter Pinoy - Chris Pitsiokos (USA)

copyright Katharina Huber

time schedule

  • 19:30 doors
  • 20:30 cesar de sutter pinoy solo
  • 21:30 chris pitsiokos solo

cesar de sutter pinoy solo

Werkplaats Walter daagt elke concertavond een jonge getalenteerde muzikant uit een soloperformance te spelen. Deze keer is het de beurt aan Gents gitarist Cesar De Sutter, bekend van de band Peenoise, zijn werk met Liesa Van der Aa en Teun Verbruggens laatste wapenfeit Cram Ration. Met zijn gitaar, electronica en zang creëert hij een uniek universum waar breekbaarheid tegenover speelsheid staat, het epische tegenover abstractie en alles tegelijk. 

Benieuwd met welke klanken Cesar ons zal verrassen

 

 

chris pitsiokos solo

Chris Pitsiokos: alto saxophone

Chris Pitsiokos expansion of the alto saxophone's vocabulary has multiplied both its formal and emotional possibilities. His extended technical facility on the instrument is by no means a virtue in and of itself--it serves to broaden its poetic and psychedelic horizons. The music is extreme, heartfelt, and transcendent--cascading squalls of sound are juxtaposed with stark minimalism.

 

Tickets

 

Watch

Listen