Music Fri 27 Aug 2021 18:00

www.granvat

granvat / book of air sessies

Granvat komt 5 dagen in residentie in Walter en vult nadien een avond lang het terrein van Micromarché met handvol (internationale) vrienden uit de afgelopen 8 jaar Granvat.

Tijdens de residentie wordt een nieuw project opgestart rond de 'Book of Air series'. Daarnaast staan repetities met een andere band op het programma, ter voorbereiding van opnamesessies voor een nieuw album. Een aantal mensen dat met plezier Granvats paden doorkruiste in jazz, world, impro, elektronica en dans ontdekken mee ons jazznest in Kuregem.

Het wordt een avond waarin ritme, herhaling en de clash tussen het einde van de zomer en vergankelijkheid hoogtij vieren. Granvat nodigt ook het keukencollectief otark uit om te zorgen voor het publiek.

Meer info verschijnt in de loop van de zomer op deze pagina.

Livestream

In collaboration with

 

Watch