(c)Anton Coene
Music Sun 9 May 2021 20:00

Safe 'N Sounddays #9: PJDS

(c)Anton Coene

time schedule

  • 16:30 doors
  • 17:00 early concert
  • 19:30 doors
  • 20:00 late concert

pjds

Pieter-Jan De Smet - vocals, composities
Frederik Segers - gitaar, synths
Mirko Banovic - bas
Teun Verbruggen - drums

Na de radiohits 'Baby's In The World', 'Fire' en 'August' in de jaren negentig besliste Pieter-Jan De Smet om voortaan als PJDS te gaan optreden en platen maken. Op zijn eigen label Beuzak bracht hij nog drie platen uit (2002: 'Light Sleeper' / 2003: 'Suits You' / 2011: 'Homebrew') en in 2005 verscheen een compilatie genaamd 'Away From God And Far From The Action'.

Na omzwervingen doorheen projecten allerhande werd het in 2018 hoog tijd voor een nieuwe PJDS-plaat. Siren werd opgenomen met Teun Verbruggen, Mirko Banovic, Roland Van Campenhout en Frederik Segers en met diezelfde muzikanten, aangevuld met Gilles Vandecaveye-Pinoy ging PJDS de AB te lijf. De dikke 4-sterren HUMO recensie na hun concert in de AB bevestigt: live is PJDS nog straffer dan op plaat.

Bovendien zat het viertal niet stil in het rampzalige 2020 en werd een opvolger voor Siren opgenomen. Dat nieuwe repertoire hoort u in Walter.

safe 'n sounddays

Werkplaats Walter is inviting you for a new series of Safe 'N Sounddays. Two Sundays a month, from January till June 2021, you'll discover a selection of fine solo projects and duos in jazz, free impro and classical music.

Due to COVID19 we will organise an online streaming of all the Walter-concerts between January and the end of May 2021.
From the moment we're allowed to host a real audience, the Safe 'N Sounddays will be live and very intimate concerts, only 25 people allowed each set. The eight o'clock concert will get a live streaming for those of you enjoying the music at home.

It's Walter's way to open up your ears and relaunch safe and intimate live concerts in 2021. By buying a ticket for this concert (series) or the streaming, you are directly supporting all musicians envolved.

info

Buy a ticket for one concert, or treat yourself with a subscription for the series. Four streamings and six live concerts (let's cross our fingers!), you choose if you will be joining us for the early set or the evening.

A subscription for the series (live and streaming concerts) is 75 EUR and sale starts off 21st of December 2020 via our website. The full streaming service of at least 15 concerts in Walter is included in your subscription. Get yourselfves a nice little Christmas gift!
Presale tickets for one concert are 15 EUR and online ticket sale starts off one week before every concert.
A subscription for the full streaming service is available for 25 EUR, for at least 15 concert streamings (all available untill the end of June 2021).

Due to COVID19, we only do online presale via our website.
If concerts get to be cancelled due to COVID19, a (partial) refund of your ticket(s) or subscription is guaranteed.

TicketsLivestream

In collaboration with

 

Watch