Music Sun 21 Feb 2021 17:00

Safe 'N Sounddays #4: Ewout Pierreux + Tutu Puoane

time schedule

  • 16:30 doors
  • 17:00 early concert
  • 19:30 doors
  • 20:00 late concert

tutu puoane - ewout pierreux duo

Tutu Puoane - voice, concept
Ewout Pierreux - piano, concept

The Poetry of Lebogang Mashile

Tutu Puoane is al geruime tijd één van de tot de verbeelding sprekende stemmen van de hedendaagse muziekscène in de Lage Landen. Geboren in Pretoria, Zuid-Afrika maar inmiddels al vijftien jaar in België, behoeft ze nauwelijks introductie: door opgemerkte samenwerkingen met o.a. het Brussels Jazz Orchestra, Bert Joris en deFilharmonie, Wim Vandekeybus, Jasper van ’t Hof en Tineke Postma, heeft ze op de podia in Vlaanderen en Nederland en ver daarbuiten menig hart gestolen.

Tijdens de succesvolle tour met haar Joni Mitchell Project, waarin ze Mitchells unieke songs en teksten op persoonlijke manier interpreteerde, herontdekte ze haar liefde voor poëzie, en groeide het idee om muziek te maken bij enkele van haar favoriete gedichten. Ze koos voor het oeuvre van haar land- en leeftijdsgenote Lebogang Mashile, en samen met pianist Ewout Pierreux, al vijftien jaar haar partner in leven en muziek, schreef ze een repertoire bij een selectie van Mashile’s krachtige werk. Resultaat is een gloeiende balans tussen woorden en muziek, met invloeden uit jazz, soul en singer-songwriting.

safe 'n sounddays

Werkplaats Walter is inviting you for a new series of Safe 'N Sounddays. Two Sundays a month, from January till June 2021, you'll discover a selection of fine solo projects and duos in jazz, free impro and classical music. It 'll be intimate concerts, only 25 persons allowed for each set. We'll keep a safe distance, so you can enjoy our brand new series of Safe 'N Sounddays!

It's Walter's way to open up your ears and relaunch safe and intimate live concerts in 2021. By buying a ticket for this concert (series), you are directly supporting all musicians envolved.

info

Buy a ticket for one concert, or treat yourself with a subscription for the series. Five concerts out of ten, you choose if you will be joining us for the early or the evening.
Presale tickets for one concert are 15 EUR and online ticket sale starts off one week before every concert. A subscription for 5 concerts out of 10 is 50 EUR and sales start off 15th of December 2020. Get yourselfves a nice little Christmas gift!

Due to COVID19, we only do online presale via our website.
If concerts get to be cancelled due to COVID19, a refund of your ticket(s) or subscription is guaranteed.

 

Watch