kaja draksler by sara anke
Music Fri 6 Mar 20:30

Kaja Draksler solo + Breathing #43 (Students Antwerp Conservatory)

kaja draksler by sara anke

time schedule

  • 20:00 doors
  • 20:30 breathing
  • 21:30 kaja draksler solo

breathing #43 (coaching: jozef dumoulin)

mondharmonica: Ruben van Cauwenberghe
piano: Lars van de Voorde
bas: Jef Manderveld
drums: Anke Verslype

Opnieuw staat een hele generatie klaar om in de voetsporen van hun coaches te stappen. Heel wat jong talent passeerde al tijdens de Breathings van het KCA : Bram De Looze, Anneleen Boehme, Casper Van de Velde, Dries Laheye, Marjan Van Rompuy… Je leert opnieuw de namen kennen die de volgende jaren het gezicht van de bloeiende Belgische (en internationale) jazz zullen bepalen. 

Deze breathing wordt gecoacht door Jozef Dumoulin, een graag geziene gast bij Werkplaats Walter.

kaja draksler solo

Kaja Draksler is a Slovenian pianist, currently residing in Copenhagen, where she moved recently, after living in Amsterdam for most of her adult life. 

In her solo performances, Kaja is interested in finding ways to merge the composition and improvisation by focusing on form and structures. Her very own and irresistibly clear sound moves between the aesthetics of European improvised and New Music with echoes of traditional jazz and classical music, which she studied. In the spirit of the Dutch jazz/improvised music legacy, she is drawn to the idea of erasing the stylistic and historical musical borders, and forging a personal expression and language through composition and improvisation.

Tickets

 

Watch

Listen