Music Sat 16 Nov 2019 16:00

En nu/Et maintenant? (Immobilier Instable)

time schedule

  • 15:45 doors
  • 16:00 try-out
  • 16:30 end

Jonge oren / Jeune publique

This try-out is perfect to experience with your kids! Since it's a short try-out, it's open for people of every age. Entrance is free.

En nu/ Et maintenant? (Immobilier Instable) - Tiptoe Company

Twee muzikanten en een beeldend kunstenaar.
Blokken, klemmen, vorken, snaren, dozen, bouwwerken.

De hernieuwde en herbronnende artistieke kern van Tiptoe Company zet de bouwvakkershelm op en betreedt de werf. Zonder kennis van zaken wagen ze zich aan een architectonisch waagstuk. Met een nieuw klankenarsenaal wordt een ‘wall of sound’ gebouwd. Worden de halsbrekende toeren hen fataal of beginnen we gewoon weer opnieuw na de instorting?

Tiptoe Company zijn Pieter Lenaerts, Jona Kesteleyn en A. De Causmaecker. Voor deze performance namen ze coach Karen Claessens onder de arm. Na een residentieweek in Werkplaats Walter in november, nodigen ze jong en oud uit voor een gratis try-out in Walter. Eindelijk een kidsproof concert/installatie in Walter!