foto ©Patries Wichers
foto ©Patries Wichers
Sat 18 Aug 13:01

Krak in Kunst

Een samenwerking met MUS-E, KIK en Voorzienigheidsschool. Werkplaats Walter zal in het schooljaar 18//19 wekelijks twee klassen uit de Voorzienigheidsschool (Kuregem) over de vloer krijgen.

Dankzij de steun van de Vlaamse overheid kunnen we dit schooljaar, in samenwerking met MUS-E Belgium en de gemeente Anderlecht, telkens een duo van twee kunstenaars samenbrengen om kinderen in Kuregem tijdens en na schooltijd de kracht van samen creëren te laten ontdekken. In een professioneel atelier komen kinderen, leerkrachten en begeleiders in contact met beeld, media- en geluidskunst, onder impuls van professionele kunstenaars.


In de herfstvakantie organiseren we alvast een eerste vakantiestage in samenwerking met IBO KIK. De Krak in Kunst herfststage zal plaatsvinden bij Werkplaats Walter van maandag 29 tot en met woensdag 31 oktober 2018. Inschrijven kan vanaf 1 oktober bij IBO KIK. Meer informatie volgt!

next >