© Pierre Bastien / © Jelle Martens
Music Wed 20 Apr 2022 20:00

Sam Comerford / blickwinkel: Bastien + Van De Velde

© Pierre Bastien / © Jelle Martens

time schedule

  • 20:00 doors
  • 20:30 sam comerford
  • 21:15 bastien + van de velde

sam comerford

Deze avond wordt geopend door de Ierse saxofonist Sam Comerford die, naast zijn werk met Thunderblender, volop bezig is met het afwerken van een solo-album waar traditionele Ierse muziek centraal zal staan. 

bastien + van de velde

Op uitnodiging van het Brusselse label blickwinkel, resideren Casper Van De Velde en Pierre Bastien in Werkplaats Walter. Deze eerste kennen we als percussionist van onder andere SCHNTZL, Bombataz en het recente duo Schreel Van De Velde. Pierre Bastien maakt al enkele decennia furore met zelfgemaakte instrumenten waarmee hij, zowel in de studio als op het podium, een geheel eigen wereld creëert. Beide muzikanten komen voor het eerst samen en wagen zich in Walter meteen ook aan een publiek toonmoment op het einde van hun residentie. Benieuwd hoe de speelse klanktaal van Casper Van De Velde in dialoog gaat met het mechanische karakter van Pierre Bastiens werk.

Tickets

In collaboration with

 

Watch

Downloads