Music Sat 15 May 2021 14:00

www.granvat // POSTPONED

granvat / book of air sessies

Granvat komt 5 dagen in residentie in Walter en gooit nadien een weekend lang de deuren van de werkplaats open voor het publiek en een handvol (internationale) vrienden uit de afgelopen 8 jaar Granvat.

Tijdens de residentie wordt een nieuw project opgestart rond de 'Book of Air series'. Daarnaast staan repetities met een andere band op het programma, ter voorbereiding van opnamesessies voor een nieuw album. Een aantal mensen dat met plezier Granvats paden doorkruiste in jazz, world, impro, elektronica en dans ontdekken mee ons jazznest in Kuregem.

Het wordt een weekend waarin ritme, herhaling en de clash tussen de ontluikende lente en vergankelijkheid hoogtij vieren. Granvat nodigt ook het keukencollectief otark uit om een heel weekend te zorgen voor het publiek.

Meer info en verrassingen verschijnen in de loop van 2021 op deze pagina.

Livestream

In collaboration with

 

Watch