Music Tue 3 Nov 2020 15:00

Made in Kwakkaba / Festival Bout'Choux // CANCELLED //

time schedule

  • 14:30 doors
  • 15:00 spectacle

made in kwakkaba / ROESTgroep en Zonzo Compagnie

Oud en vergeten speelgoed.

Silke Melis en Alec De Bruyn zetten het op z’n kop en draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de vuilnisbelt. Elke afgedankte Furby, wegkwijnende teddybeer of batterijverlangende Casio kreeg zo recht op een tweede verwondering dankzij deze voorstelling.

Samen met het publiek vertellen ze een woordeloos muzikaal verhaal over de wonderlijke reis van een badeendje!

Zonzo Compagnie presenteert avontuurlijke muziekvoorstellingen voor jong publiek. Denk daarbij aan Bach (Krokusfestival 2018), Slumberland (CCHA, 2015), Mile(s)tones (Krokusfestival 2014, met de muziek van Miles Davis) en één van de hoogtepunten van het Krokusfestival 2019: het aanstekelijke Thelonious, gebaseerd op leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk.

ROESTgroep is een bijzonder theatergezelschap dat voorstellingen maakt van cadeautjes. Jij geeft iets, zij maken er een voorstelling mee. 

festival bout'choux

Vijf jaar al bestaat Festival Bout'Choux! De dienst Acceuil Temps Libre van de gemeente Anderlecht organiseert die
festival voor kinderen en hun (groot)ouders opnieuw twee weken lang in samenwerking met verschillende Anderlechtse partners. Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk, maar reservatie is noodzakelijk.
Van 31 oktober tot en met 13 november kun je terecht bij 10 Anderlechtse huizen voor prachtige voorstellingen. Check het volledige programma hieronder als download!

Tickets

In collaboration with

Downloads