Music Sun 12 Jul 2020 17:00

Safe 'N Sounddays #2 - Mauro Antonio Pawlowski ***SOLD OUT***

time schedule

  • 16:30 doors
  • 17:00 early concert
  • 19:30 doors
  • 20:00 late concert

Mauro Antonio Pawlowski

Het eerste Mauro album onder eigen naam in bijna 20 jaar – de opvolger van klassieker ‘Songs from a Bad Hat’ uit 2001 – gaat ‘Eternal Sunday Drive’ heten. De nieuwe muziek wordt geproduced door boy wonder en label mate Jasper Maekelberg en gespeeld door een begeleidingsband die verschillende generaties omvat, van twintigers tot zestigers. Grenzeloze popmuziek. De melancholische popsong ‘Always Someone’ is de eerste single. Mauro noemt het zelf “een song over de universele drang naar het gevaar van opwindende gevoelens.” Michiel Venmans draaide de mooie music video in een post-apocalyptisch Brussel.
Wie Mauro kent, weet dat bovenstaande weinig of veel zegt over de twee solosets die hij brengt in onze post-apocalyptische werkplaats. Maar hey, wie weet...?

(c) Lieve Blancquaert
(c) Lieve Blancquaert

Safe 'N Sounddays

Every Sunday of July and August you'll discover a selection of fine solo projects and duos at Werkplaats Walter. Jazz, free impro and classical music by Belgian based artists will freshen up your weekend in Brussels! It 'll be intimate concerts, only 25 persons allowed for each set. We'll keep a safe distance, so you can enjoy our brand new series of Safe 'N Sounddays!
Buy a ticket for one concert, or treat yourself with a subscription for the July or August series. Five concerts, you choose if you will be joining us for the early or the evening. The rest of the week, you can discover other music of the series with a selection of three albums.

It's Walter's way to open up your ears and support a selection of artists this summer. By buying a ticket for this concert (series), you are directly supporting all musicians envolved in the Safe 'N Sounddays Series.

Safe 'N Sounddays (July)
05/07 Lander Gyselinck + Frederik Leroux
12/07 Mauro Antonio Pawlowski
19/07 Indrė Jurgelevičiūtė + Bert Cools
26/07 Lynn Cassiers + Manolo Cabras
02/08 Nicolas Kummert + Jef Neve

Safe 'N Sounddays (August)
02/08 Nicolas Kummert + Jef Neve
09/08 Chantal Acda + Eric Thielemans
16/08 Théo Lanau + Benjamin Sauzereau
23/08 Kurt Bertels + Bert Koch
30/08 Sebastiaan Cooman + Siebe Thijs

TicketsLivestream

 

Watch