Workshop Sat 16 Feb 14:30

Theedegustatie met / Dégustation de thés avec Jozefien Muylle

time schedule

  • 14:30 Degustatie: workshop 1
  • 16:30 Einde workshop 1
  • 18:00 Degustatie: workshop 2
  • 20:00 Einde workshop 2

Tea workshop with Dutch Tea Champion Jozefien Muylle

Werkplaats Walter's all about tasting new flavours. The finissage day of the p l t f r m - expo CTRL C // CTRL P offers you the possibility not only to explore the works of Lies Van Driel and Leo Van Broeck but to plunge yourselves into the world of tea and flavours.

Jozefien Muylle
Jozefien Muylle

Degustatie van pure thee, aroma's en culturen

In deze 2-uur-durende theedegustatie neemt theesommelier Jozefien Muylle u mee op een ontdekkingsreis voor fijnproevers. We maken kennis met specifieke aroma’s en smaken uit belangrijke theelanden als China, Japan, Taiwan en India. Daarnaast wordt u verrast door wat thee culinair te bieden heeft in combinatie met kleine hapjes. Een blik in de wereld van tea & foodpairing.
Jozefien Muylle est sommelier de thé et a son propre label de thé Be Your Tea. Elle a fait des voyages de thé et a visité des producents de thé partout dans le monde. Pendant cette dégustation, Jozefien traduira la tradition et la spiritualité liée au thé oriental dans les ateliers Walter.

In 2017 werd Jozefien verkozen tot Dutch Tea Champion van Nederland en Vlaanderen, een titel die ze nog steeds draagt.

Inschrijven?

Vooraf inschrijven is wenselijk en kan via onderstaande link.
Er zijn tien plaatsen beschikbaar per workshop.
Deelname: 18 EUR per persoon. Beknopte reader voor elke deelnemer inbegrepen.

Tickets

Watch